Wakibi Wandeling 6 oktober 2024

Zet stappen in de strijd tegen armoede
Wereldwijd vechten miljoenen mensen elke dag tegen armoede. Ze willen stappen zetten in hun leven en zelfredzaam zijn, bijvoorbeeld door een onderneming te starten, maar hebben geen toegang tot financiering. Jij kunt helpen! Door op 6 oktober mee te lopen tijdens de Wakibi Wandeling. 

Door mee te doen aan de Wakibi Wandeling maak je een groot verschil in het leven van ondernemers in ontwikkelingslanden. Met het geld dat wordt opgehaald geven we, via het Women Empowerment Fonds van Wakibi, microkredieten aan vrouwelijke ondernemers. Elk beetje helpt en samen kunnen we een enorme impact maken. 

Na een succesvolle eerste editie van de Wakibi herfstwandeling in 2023, vindt dit jaar de wandeling plaats op de Hoorneboegse Heide en in het Loosdrechtse bos, een mooi heide en bos gebied, net onder Hilversum. De speciaal voor Wakibi uitgezette wandeling is 11,5 km. De ontvangst op 6 oktober is om 10 uur en de start van de wandeling om 10.30 uur. Meer informatie over de route volgt later.

Aanmelden
Via deze link kun je je aanmelden voor de wandeling.

Doneren kan ook!
Lukt het niet om mee te wandelen? Sponsor dan onze wandelaars via deze link doneren.  

Een microkrediet helpt gemiddeld 5 mensen
Wakibi is een non-profitorganisatie die ervoor zorgt dat zoveel mogelijk mensen microkredieten verstrekken aan ondernemers in meer dan zeventig ontwikkelingslanden. Daarmee kunnen ondernemers een eigen bedrijf opzetten en zo een betere toekomst creëren. Voor zichzelf, én voor hun omgeving, want gemiddeld profiteren vijf mensen rondom de ondernemer van de positieve gevolgen van het microkrediet. Zo kunnen kinderen naar school als hun ouders genoeg geld verdienen met hun bedrijf.

 

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 25.000 (5%)
Bekijk alle

Deze deelnemers zetten wij vandaag in het zonnetje

Aanmelden
Bekijk alle